Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Sant Lluc per l’Art presenta “PELL MUTANT”, de Jordi Nin

Divendres dia 4 de novembre, a les 19 h, a la Delegació al Maresme del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “PELL MUTANT” de Jordi Nin, organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art de Mataró


Jordi Nin, és un artista multidisciplinari en creacions audiovisuals, cinematogràfiques i fotogràfiques. És un dels pioners en la realització d’intervencions urbanes mitjançant il·luminacions i projeccions arquitectòniques de gran format sobre edificis emblemàtics.

En la seva trajectòria artística, Nin ha participat en diverses exposicions col·lectives i individuals. Aquest mateix any, ha participat en l’exposició col·lectiva “Corea-Premià, Cartografies de Pau”, al Museu de l’Estampació de Premià de Mar, amb l’obra fotogràfica «On comença la pau?».

“Pell mutant” és un treball fotogràfic d’arqueologia del present, que busca els espais migratoris de la ciutat on les persones abandonen els seus missatges. El treball s’ha basat a trobar aquests espais ocults en la distreta mirada del passejant i desxifrar les imatges i missatges de tota mena que se superposen en les parets. Fora de context, i a través d’una nova mirada, aquests missatges es transformen en una nova dimensió visual, provocant una lectura atenta i estètica d’aquest univers de la ciutat.

L’obra PELL MUTANT ha estat realitzada al districte de Ciutat Vella de Barcelona, als barris de: El Raval, Barri Gòtic i, Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, durant els anys 2018 i 2019. Per a l’artista, són els barris que li han aportat més espais interessants per a desenvolupar aquesta obra, amb carrers de dimensions humanes enriquits per la barreja de persones vingudes de tot el món i també on es concentren més artistes urbans, poetes i altres ”comunicadors urbans”.

La mostra, organitzada per Sant Lluc per l’Art, s’inaugurarà el pròxim divendres, dia 4 de novembre, a les 7 de la tarda a la Delegació al Maresme del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB), plaça de Can Xammar, 2, i es podrà visitar fins el 4 de desembre.

Advertisement

Publicat per tastdecultura

Projecte personal de comunicació cultural

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: