Design a site like this with WordPress.com
Per començar

La Catenària presenta “Des de dins”, el primer disc de la maresmenca Mireia Vilaseca

El pròxim dijous, 24 de novembre, la jove maresmenca Mireia Vilaseca publicarà el seu primer disc, titulat “Des de dins”, amb el segell discogràfic de Mataró, La Catenària. 


Es tracta del primer treball d’aquesta maresmenca que durant quatre anys ha participat com a cantant al grup vocal “Kirias”, el que li ha servit de pretext per conèixer tot el món del directe i les gravacions en estudi, conèixer músics i ser capaç d’afrontar situacions imprevistes. I és ara quan, La Catenària, li dona l’oportunitat de publicar el seu premiar disc.

Amb vuit anys, Mireia Vilaseca, nascuda a Alella, va començar a estudiar música i ha estat el piano l’instrument que sempre l’ha acompanyat. A poc a poc va anar agafant la guitarra fins que, avui en dia, sempre la duu a sobre. També s’ha format en interpretació de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics del Raval (Barcelona), on ha tingut l’oportunitat de comptar amb excel·lents professors i professores i obtenir una molt bona base musical.

Mireia Vilaseca ens parla de què representa, per a ella, “Des de dins”

“Des de dins” per mi és on comença tot. Les emocions i la sensibilitat són el que m’han portat a crear aquest àlbum. Neix en un moment de debilitat força gran, en un moment en què no trobo una estabilitat ni em trobo a mi mateixa. Gràcies a la música, he tingut la possibilitat de treure molta pressió i molts sentiments que estaven enquistats dins meu. Sentiments que en un principi no s’entenen i en posar-me a escriure, a poc a poc tot va agafant sentit. Les cançons del disc estan escrites des de molt a dins del meu ser i totes són experiències i emocions viscudes. Mai he escrit una cançó en la qual no senti el que dic. Totes les melodies i les lletres neixen juntes. Sec al piano o agafo la guitarra i tot surt sol. Flueix partint del que en aquell moment sento i del que estic vivint en aquella etapa.

Gràcies també a la meva educació musical, he sigut capaç d’interioritzar progressions, escales i acords que desconeixia i he pogut jugar més enllà amb aquests coneixements.

Després d’un any de dol i indecisió, em llenço a la piscina i em poso en contacte amb el Nil Canals. Una persona completament desconeguda per mi que descobreixo a les xarxes socials. Amb ell comença el meu projecte “Des de dins”. Un camí que m’ha portat molta felicitat, molta credibilitat en mi mateixa i aquella estabilitat que no trobava.

En aquest disc he pogut comptar amb el suport de la meva família i amic i amb la participació del meu grup musical ‘Kirias’, que han estat escoltant des de la primera pista gravada a l’estudi, i uns músics increïbles que han fet que tot agafi molta més forma.

No podria estar més agraïda a tot el meu entorn per acompanyar-me en aquest trajecte que, per mi, ha sigut essencial.

Advertisement

Publicat per tastdecultura

Projecte personal de comunicació cultural

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: